En kabinescooter giver frihed

Få frihed til at komme ud i byen, i naturen eller til din fritidsinteresse.
Gør det, som gør dig glad. Kort sagt; lev livet!

  • Kabinescooter

    Mini el-køretøj – 28 km/t – Godkendt til 2 personer. Leveres altid med: nummerplade, skivebremser, dobbelt batteri-pakke og indbygget varme.

  • Kabinescooter

    Elegant køretøj med stort overskud: 30 km/t, op til 80 km

    Deluxe er en kvik og handy kabinescooter, som med en distance på op til 80 km på en opladning dækker kørselsbehovet for de fleste. Med en topfart på 30 km/t kommer du også fremad i verden.

En kabinescooter giver frihed & mobilitet

En el kabinescooter giver dig en frihed som ingen anden. Den giver dig mulighed for at køre rundt til dine mange forskellige ærinder, uanset hvordan det danske vejr arter sig. En el kabinescooter er nemlig bygget til at holde sne, kulde, frost og regn ude, og dens design minder nærmeste om en lille bil. Derfor er der mange danskere, der søger efter blandt andet “scooter med tag”, “el scooter med tag”, “kabinescooter el” og “el scooter bil”, når de er på jagt efter deres nye el kabinescooter. Her hos Rex Kabinescooter prøver vi hele tiden på at have et stort og bredt udvalg af forskellige variationer af en el kabinescooter.

På siden finder du vores forskellige modeller, der alle har hver deres kvaliteter og evner til at fragte dig fra A til B, når du skal på farten. Det er et fantastisk lille køretøj, og så er den ovenikøbet miljøvenlig, da den kører på el. Vi håber du finder en model du kan lide, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde den rette el kabinescooter til dig.

Se vores store udvalg af kabinescootere

Om du er på udkig efter en el kabinescooter til to personer, en kabinescooter med varme eller en 3 hjulet kabine knallert, så har vi helt sikkert en model, der passer dig rigtig godt. Vi er nemlig specialister i el kabinescootere, og kan helt sikkert finde en model, der passer til dine behov. På siden kan du se vores mange forskellige varianter af en el kabinescooter, så uanset hvilke præferencer du har til sådan en, kan vi uden tvivl være behjælpelig med at finde den rette model. Vi har både åbne og lukkede scootere på el, hvor der kan være plads til flere personer, og derfor er vi sikker på, at du finder din næste el kabine scooter hos os.

Find din lukkede kabinescooter hos os

Hos Rex Kabinescooter er vi stolt af at have et stort udvalg af kabinescootere. Når danskere leder efter en ny el kabinescooter søger de oftest efter f.eks. “Lukket el scooter”, “El scooter lukket” og “el scooter med kabine”, og alt sammen kan du finde her hos Rex kabinescooter. Service er i vores mærke, og derfor sætter vi en ære i at levere både åbne og lukkede el scootere på siden. Vores el kabinescooter priser varierer meget fra model til model, men der er helt sikkert en, som matcher dit budget – derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige el kabinescooter.

Vi hjælper dig gerne med at finde din næste el kabinescooter

Vi kommer i hele landet, der kan hjælpe dig med at finde en el kabinescooter, der passer til dig. Oftest vil man gerne se og eventuelt prøve en el kabinescooter før man køber den, og det kan altså lade sig gøre hos os. Vi kan også hjælpe dig med at sætte dig ind i forskellige kabinescooter-regler, du måske ikke kender til. Vores el kabinescooter egner sig til alle typer terræner, så uanset om du skal i skoven eller besøge familie og venner.