Ny deluxe 2

Kabinescooter

kr. 57.900,00

Lækker kabinescoter fuld af funktioner

Rex Deluxe 2 er en kvik og handy kabine scooter, som med en distance på op til 85 km på en opladning dækker kørselsbehovet for de fleste. Med en topfart på 30/45 km/t kommer du også fremad i verden. Rex Deluxe 2 er udstyret med nummerplader, og den er godkendt til at måtte medbringe en passager. Er du fyldt 18 og født før 1995, må du køre den uden kørekort. Du skal dog have en lovpligtig ansvarsforsikring. Her gælder de samme regler som for knallerter. Vi anbefaler, at du også tegner en kaskoforsikring.

En kraftig motor på hele 2200 W – sikrer overskud, også i et mindre tilgængeligt terræn, samt når I er 2 i kabinen. Den klarer en samlet personvægt på op til 169 kg.

Rex Deluxe 2 er til dig, der vil ud på tur – på en behagelig og komfortabel måde. Deluxe 2 er således udstyret med bak-kamera, varme i kabinen, ruder med el-hejs, sprinkler, radio med bluetooth, USB og AUX. Deluxe 2 er et smart og elegant køretøj som opfylder de flestes behov.

Vores nye Deluxe 2, er fuld af masser af lækre funktioner. Du har både bluetooth adgang til radioen, bakkamera, fjernbetjent nøgle og mange andre lækre ting.

Tekniske specifikationer

Længde: 227 cm

Bredde: 110 cm

Højde: 163.5 cm

Indstigningshøjde: 15 cm

Max personvægt: 169 kg

Hastighed: 30/45 km/t

Rækkevidde op til: 85 km

Batteristørrelse: 70A A

Motor: 2200 W

Ladetid ca: 8 timer

Ca. pris pr. opladning: 10 kr.

Farvemuligheder: Rød, Sølv

Ny deluxe 2

galleri

Sammenlign modellerne

Vil du høre mere om mulighederne med en kabinescooter?
Så grib fat i os. Vi går nemlig op i personlig betjening og god service.