El-SCOOTERE

Kabinescooter eller åben scooter

Det handler om friheden til at gøre det, du gerne vil

Når en bil ikke er en mulighed, skal du stadig kunne komme rundt.

Hos Rex Kabinescooter ved vi, hvor vigtigt det er at kunne leve det liv, man vil. Selvom man ikke har en bil, skal det være muligt at komme rundt til job, fritidsaktiviteter, fornøjelser, venner og familie. For mange uden bil bliver denne frihed til at komme rundt begrænset og forbundet med at være afhængig af andre eller af offentlig transport. Sådan behøver det ikke være.

Når vi hos Rex Kabinescooter holder fast i opfordre til at leve livet, så er det fordi vi ved, at en elscooter kan give friheden til at gøre det, man vil, og det man altid har gjort – uden at skulle være afhængig.
En elscooter er nem at betjene, og den har en størrelse, som gør det nemt at komme rundt – uanset hvor man ønsker at køre hen. Har du specielle ønsker til din kommende elscooter, kan vi tilgodese de fleste individuelle behov. Det er vores mål, at du som kunde hos os skal have en elscooter, som giver dig gode køreoplevelser.

Med en el-scooter er fisketuren tættere på

Uanset om det gælder en fisketur eller andre fritidsinteresser, så kommer du nemt frem med en el-scooter

Hos Rex Kabinescooter forhandler vi ikke blot lukkede elscootere. Vi tilbyder også flere modeller af åbne elscootere. Alle er nemme at betjene og yderst komfortable af køre.

En elscooter kan åbne for ture på egen hånd, det være sig en fisketur ved søen, eller en tur ned på havnen. Holder man af at campere, er elscooteren fremragende at benytte, uanset om det drejer sig om at kunne komme rundt på campingpladsen, eller hvis en lun aften inviterer til en længere køretur i området.

Har du behov for at kunne medbringe fiskestang, stok, indkøbsposer m.v. kan vi selvfølgelig hjælpe med at tilpasse elscooteren til dine behov.

Kabinescootere

Brugte scootere