El-scooter til ældre

Pårørende skal også
føle sig trygge

Kan mormor nu også køre en el-scooter?

Det er ganske enkelt at køre en elscooter. Men vi forstår godt, at bekymringerne fra pårørende kan være mange. Derfor er vi altid klar til, at besvare spørgsmål.

En Rex elscooter er et enkelt køretøj, som tager kort tid at lære at køre. Når vi kommer ud til vore kunder, har vi tiden til at hjælpe med at lære elscooteren at kende. Vore kunder prøvekører altid den valgte elscooter i vante omgivelser.

Vi har mange kunder i forskellige aldre og med forskellige behov, derfor har vi også flere modeller på lager. Sammen finder vi den, der passer bedst til den enkelte.

Scooteren kan tilpasses den enkelte

Vores elscootere kan tilpasses den enkeltes behov i hverdagen

Hos Rex Kabinescooter kan vi tilgodese individuelle behov og ønsker hos vore kunder. Vi kan tilpasse elscooteren på flere områder. For at forbedre komforten kan vi flytte sædet længere tilbage, ligesom vi også kan gøre det drejeligt. Vi har desuden mulighed for at flytte kontakter, og vi kan flytte gas- og bremsehåndtag til fodpedaler. Elscooterens hastighed kan vi justere ned, så der er mulighed for at øge tryghedsfornemmelsen hos føreren af køretøjet.

Ud over disse tekniske tilpasninger, tilbyder vi også at hjælpe med særlige beslag til fx rollator, stok m.m.

Vores butik er lige ud for kundens kantsten

Selvfølgelig skal man have en prøvetur – og mulighed for at stille spørgsmål. Derfor kommer vi ud til vores kunder og fremviser og fortæller.

En elscooter fra Rex Kabinescooter skal ses og prøves der, hvor den skal bruges. Derfor kommer vi ud til vore kunder med vores butik. Vores erfaring er, at det er mest trygt at kunne prøve en elscooter i kendte omgivelser. Det er også rart at kunne se, hvor elscooteren kan parkeres, og hvor den kan stå til ladning.

Når behovet for serviceeftersyn opstår, eller en skade opstår, kommer vi også ud til vore kunder. Det meste kan vi klare hos kunden, og hvis vi ikke kan, da både henter og afleverer vi scooteren. På den måde behøver vore kunder aldrig spekulere på transport til og fra et værksted.

Personlig service

Hos REX Kabinescooter, er personlig service og vejledning, en selvfølge. Kontakt os endelig, og hør mere om vores udvalg af el-scootere.

Torben Larsen

Torben Larsen

Indehaver

Tlf. 4020 4120

Torben Larsen er ejer af REX Kabinescooter, og sammen med sit team af dygtige medarbejdere på kontoret, på værkstedet og ude på landevejen, sikrer han, at du altid får en god service - som er til at forstå.