Historien om

Rex Kabinescooter

Bygget på ambitionen om god service

Pr. 1. marts 2021 blev Fønix Syd og Øst til Rex Kabinescooter. Om du allerede er kunde hos os, eller ønsker at blive det, vil du ikke mærke nogen ændring. Vi tilbyder stadig samme gode service. Det er kun navnet, som bliver et andet. Vi er her fortsat for din komfort og tryghed.

Historien
I 2014 indgik vi et samarbejde med Fønix. Firmaet var opdelt i landsdele, da det fungerede bedst for de stiftende ejere. Efterhånden som tiden er gået, oplevede vi i Fønix Syd og Øst oplevet en stor efterspørgsel i hele Danmark, på netop vores gode service. For at kunne blive landsdækkende og tilbyde ikke blot salg, men også udleje, har vi valgt at træde ud af Fønix og blive til Rex Kabinescooter.

 

Fra Tiufkær vores verden går

Vores hovedkontor og værksted er fortsat beliggende i Tuifkær, en lille, hyggelig landsby i trekantsområdet. Det er her fra vi kører ud til eksisterende og nye kunder. Vi viser nemlig gerne vores gode scootere frem, inden køb eller leje, ligesom vi også kører ud for at yde service på vore kunders scootere.

På vores kontor og i værkstedet har vi dygtige ansatte, som altid er parate til at yde den bedste service. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for dig!

Vil du høre mere om mulighederne med en åben scooter eller kabinescooter?
Så grib fat i os. Vi går nemlig op i personlig betjening og god service.