Om rex Kabinescooter

“Lev livet” er vores motto – og vi mener det

Vi sælger ikke bare el-scootere. For dét, at kunen komme ubesværet rundt, handler også om livskvalitet. Vi er med hele vejen. Tryghed og et højt serviceniveau med kort responstid, er vores varemærke. 

Vi er mere end bare el-scootere

Livskvalitet og tryghed

Hos Rex Kabinescooter ved vi, hvor vigtigt det er at kunne leve det liv, man vil. Selvom man ikke har en bil, skal det være muligt at komme rundt til job, fritidsaktiviteter, fornøjelser, venner og familie. For mange uden bil bliver denne frihed til at komme rundt begrænset og forbundet med at være afhængig af andre eller af offentlig transport. Sådan behøver det ikke være.

Personlig service

Vi vil gerne lære vores kunder at kende

Når vi hos Rex Kabinescooter holder fast i opfordre til at leve livet, så er det fordi vi ved, at en elscooter kan give friheden til at gøre det, man vil, og det man altid har gjort – uden at skulle være afhængig.

En elscooter er nem at betjene, og den har en størrelse, som gør det nemt at komme rundt – uanset hvor man ønsker at køre hen. Har du specielle ønsker til din kommende elscooter, kan vi tilgodese de fleste individuelle behov. Det er vores mål, at du som kunde hos os skal have en elscooter, som giver dig gode køreoplevelser.

Kvalitet i produkt & service

Vores scootere er nøje udvalgt

Det begynder allerede ude på fabrikken hvor køretøjerne bliver produceret. Vi vælger vores produkter ud fra kvalitet og pris samt bæredygtighed så vores produkter kan være med til at gøre vores lille del i det store grønne regneskab. 

De aftaler vi laver skal gerne løbe i flere år, så vi er sikker på at kunne betjene de kunder som køber vores køretøjer er sikker på at kunne få reservedel m.m. i fremtiden.

Når køretøjerne lander hos os, bliver de gennemgået så de er klar til levering. Hos os er eks. undervognsbehandling en selvfølge. 

Ved fremvisningen på din adresse er køretøjet klar til levering og du kan beholde køretøjet allerede der. Ingen leveringstid hos os. 

Vi kommer altid ud til jer, hvis køretøjet skulle køre i stykker, oftest kan vi klare tingen på stedet. Hvis ikke har vi hvis aftalt et låne køretøj med så du altid kan komme rundt. 

Vil du høre mere om mulighederne med en åben scooter eller kabinescooter?
Så grib fat i os. Vi går nemlig op i personlig betjening og god service.