Nem transport i byen

Kan en kabinescooter være trendy?

Svaret er ubetinget JA! En kabinescooter på el, er helt med på tidens mest fornuftige trend, der har fokus på klimaet. Undvær bil nummer to – og vælg i stedet en kabinescooter, som både er billigere, mere klimavenlig, lettere at komme rundt med og nem at parkere i byen.

Kom let rundt i byen

Parkering har aldrig været lettere…

Sammenlignet med en bil flerdobles parkeringsmulighederne med en kabinescooter. Dens bredde på cirka 1 meter og længde på cirka 2-2,5 meter gør kabinescooteren til et praktisk køretøj, der er let at parkere.  

Kabinescooteren tilhører gruppen af knallertkøretøjer. Derfor må den parkeres som en knallert. Det er derfor ikke nødvendigt at benytte en parkeringsbås. Det giver større mulighed for parkering i umiddelbar nærhed af butik, kontor, skole eller ejendom.  

Et klimavenligt valg

Kør grønt i byen – billigt…

En scooter fra Rex Kabinescootere er er et klimavenligt køretøj. I modsætning til køretøjer, der kræver benzin og diesel, udleder vore scootere ikke CO2.

Alle vores scootere er nemlig eldrevne. Det betyder, at de er væsentligt mere miljøvenlige at bruge som transportmiddel, end et traditionelt brændstofkrævende køretøj. Som en bonus oveni, er en elscooter desuden mere økonomisk i drift.

Alt afhængig af scooterens størrelse, vejr, vind, hastighed og belastning, kan en Rex kabinescooter køre op til 100 km. på en opladning. Det kan derfor koste så lidt som 5-10 kr. at køre 100 km.

Ta’ på indkøb eller oplevelser i byen

– og gør det tørt – med stil

Der er ikke noget værre end at blive pladdervåd, når man skal på indkøb, eller ud på oplevelser. Med en Rex kabinescooter er det muligt at komme derhen, hvor man ønsker, uden at vejret gør turen dårlig. Kabinen på scooteren er komfortabel og byder på en tør køretur, ligesom hvis turen skulle køres i en bil.  

Om man ønsker en tur ud i det blå, eller om man har et bestemt mål, kan en Rex kabinescooter være med til at sikre, at turen bliver behagelig. At vore scootere desuden er smarte og tager hensyn til miljøet er en bonus oveni.       

Klimavenlig transport 

Hvis det betyder noget…

For de miljøbevidste, der ønsker at komme fra A til B med minimal klimabelastning, er el-kabinescootere fra Rex et godt valg. Elektriske kabinescootere har mange fordele, herunder lave driftsomkostninger, støjreduktion, ingen udstødningsgasser og lille vedligeholdelse.  

Det er en fleksibel og komfortabel transportmetode, der gør det muligt for folk at komme rundt hurtigere og bevæge sig mere effektivt.  

Derudover er der mange klimavenlige transportmuligheder, der er tilgængelige, såsom cykler, offentlig transport og elbiler.  

Disse klimavenlige transportmuligheder er en god måde at hjælpe miljøet og reducere vores kollektive klimaaftryk. 

Kabinescootere

Vil du høre mere om mulighederne med en åben scooter eller kabinescooter?
Så grib fat i os. Vi går nemlig op i personlig betjening og god service.